1/19/2022

Wings HC och Starzone skriver långsiktigt avtal

Wings HC and Starzone sign long-term agreement

Starzone Sports är stolta och glada att kunna annonsera att Starzone förnyat avtalet med Wings HC fram till och med säsongen 2022/23.

Det nya avtalet som löper på 2 år innebär att Wings HC som en av dom första föreningarna i Sverige kommer implementera Starzones utvecklingsplattform för träning av ungdomsspelare U9 till U14. Utvecklingsplattformen för spelare kommer att implementeras från start av säsongen 2021/22 och ger Wings HC en plattform för att med hjälp av Starzone implementera en kvalitetssäkrad träningsmetodik i alla sina ungdomslag. 

Genom utvecklingsplattformen får Wings HC:

  • Komplett säsongsplanering för träning på och utanför isen
  • Videobaserade övningar och detaljerade instruktionsfilmer för alla delar av utbildningen
  • Varje månad nedbruten i kompletta träningar på och utanför isen
  • Definierade kunskapsmål för varje ålder som mäts 3 ggr per år
  • Kunskapsmål mäts och dokumenteras direkt i plattformen
  • Alla tränare och ledare i alla lag får tillgång till utvecklingsplattformen och delar i realtid all information om vilken träning som ska genomföras

I en kommentar säger Thomas Eriksson, VD på Starzone Sports. Jag har genom mitt arbete som ungdomsansvarig i Wings HC dom senaste 5 åren träffat alla ungdomsspelare och tränare varje vecka för att bedriva teknikträning av hög kvalitet. Vi kan nu genom utvecklingsplattformen på ett modernt och kostnadseffektivt sätt bygga vidare på den träningsmetodik som vi utvecklat och ge alla tränare och ledare möjlighet att genomföra den varje träningspass.

Genom det kan jag som ungdomsansvarig och alla mina tränare ha en 100 % gemensam samsyn på träning på och utanför isen och vilka kunskapsmål vi ska uppnå vid varje tidpunkt. Vi skapar också en inspirerande arbetsmiljö där alla tränare får möjlighet att lägga mer tid på sitt ledarskap som vi vet är det enskilt viktigaste området att utveckla. Det innefattar allt från att få mer tid att prata med enskilda spelare, att ge mer och bättre feedback, att varje dag ha tid och energi att inspirera spelarna.

Genom att implementera gemensamma kunskapsmål som mäts direkt i plattformen kan vi också följa upp och hela tiden utveckla träningen och varje individ.

I en kommentar säger Jonathan Petterson, styrelseledamot i Wings HC. I en kommentar säger Jonathan Pettersson, vice ordförande i Wings HC. Wings HC har en hög ambition att vara en ledande förening i att utveckla duktiga hockeyspelare. För att våra ungdomsspelare ska få så bra hockeyutbildning som möjligt vill vi ge tränare och ledare verktyg för att bedriva en strukturerad träning med fokus på långsiktighet. Detta får vi genom att implementera en komplett utvecklingsplattform som innefattar all träning, både på och utanför isen, sammansatt i en genomarbetad säsongsplanering som innebär att våra tränare och ledare arbetar med en gemensam och långsiktig plan. Att göra det tillsammans med Starzone och Thomas och att varje vecka ta steg mot en gemensam vision känns otroligt stimulerande..
Implementeringen av Utvecklingsplattformen kommer påbörjas direkt vid start av säsongen 2021/22.

För frågor kontakt:

Thomas Eriksson, VD Starzone Sports
thomas@starzonesports.com
+46 701 47 83 84

Jonathan Pettersson, Styrelsen Wings HC
jonpet@gmail.com

+46 70 358 98 25