8/21/2022

Les Lion de Compiègne och Starzone skriver 2 års avtal

Les Lion de Compiègne: and Starzone sign long-term agreement

Starzone Sports är stolta och glada att kunna annonsera att Starzone skrivit nytt avtal med Les Lion de Compiègne fram till och med säsongen 2023/24.

Det nya avtalet som löper på 2 år innebär att Les Lion de Compiègne som den första föreningen i Frankrike kommer implementera Starzones utbildningsplattform för träning av ungdomsspelare U7 till U17. Utbildningsplattformen för spelare kommer att implementeras från start av säsongen 2022/23 och ger Les Lion de Compiègne en plattform för att med hjälp av Starzone implementera en kvalitetssäkrad träningsmetodik i alla sina ungdomslag. 

Genom utvecklingsplattformen får Les Lion de Compiègne:

  • Komplett säsongsplanering för träning på och utanför isen
  • Videobaserade övningar och detaljerade instruktionsfilmer för alla delar av utbildningen
  • Varje månad nedbruten i kompletta träningar på och utanför isen
  • Definierade kunskapsmål för varje ålder som mäts 3 ggr per år
  • Kunskapsmål mäts och dokumenteras direkt i plattformen
  • Alla tränare och ledare i alla lag får tillgång till utvecklingsplattformen och delar i realtid all information om vilken träning som ska genomföras

I en kommentar säger Thomas Eriksson, VD på Starzone Sports.

Vårt uppdrag är att hjälpa hockeyklubbar över hela världen att skapa en långsiktig och gemensam utbildningsplattform som skapar förutsättningar för alla spelare att få en utbildning av hög kvalitet hemma i sin klubb. Genom ett smart digitalt arbetssätt ska vi hjälpa klubben att bygga all kunskap lokalt i klubben så att varje investerad Euro utvecklar tränare och spelare i Les Lion de Compiègne på det mest kostnadseffektiva sättet.

I en kommentar säger Dimitri Bogus, Sportchef i Les Lion de Compiègne:

Les Lion de Compiègne har en stark drivkraft att se till att alla unga i Compiègne får en utbildning av hög kvalitet som skapar förutsättningar för alla spelare att få rätt kunskap vid rätt tidpunkt och att vår utbildning ger möjlighet för alla spelare som siktar på att nå den högsta nivån av att spela hockeyGenom vårt samarbete med Starzone och den digitala utbildningsplattformen har vi hittat en modell där varje investerad Euro gör att vi hela tiden ökar vår kunskap med våra tränare och ger dem rätt stöd och förutsättningar för att kunna växa och utvecklas som tränare.

För frågor kontakt:

Thomas Eriksson, VD Starzone Sports
thomas@starzonesports.com
+46 701 47 83 84

Dimitri Bogus, Sportchef Les Lion de Compiègne:
+33 687 54 98 34