1/19/2022

Jar IL och StarZone Sports skriver avtal om Camper

JAR IL and Starzone Sports signs Camp agreement

Jar IL och StarZone Sports är mycket glada att presentera ett nytt partnerskap för att tillsammans utveckla Skills Camper i Norge.

I steg 1 kommer StarZone allokera skillsinstruktörer för Jar IL Skillscamp, vecka 26 i Oslo. Tillsammans kommer en 5 dagars camp genomföras för spelare födda 2012 till 2006.

Målet med avtalet är tillsammans utveckla Jar IL Camper och skillsträning i Oslo området.

Om Jar IL:

Jar ishockey har en lang historie som går helt tilbake til oppstart i begynnelsen av 1950-årene. Klubben har vært med på mange oppturer i norsk ishockey og har vært både en topp- og en breddeklubb med godt tilbud på de fleste alderstrinn. Vi kan se tilbake på de siste 20 årene med utendørs kunstisflate som sårt har trengt oppgradering, men har med stolthet klart å snu en drøm til å bli virkelighet med endelig å kunne tilby ishockey i en flott ny ishall. Vi ønsker å tilby barn og unge spennende og utviklende aktiviteter basert på stolte skøyte- og ishockeytradisjoner fra Jar. Jar hockey har opplevd en fantastisk rekruttering etter det nye anlegget stod klart og er nå den største klubben i Asker og Bærum og har lenge vært den sterkest voksende klubben i landet. Hjemmeside: http://www.jarisforum.no/ishockey

Om StarZone Sports

StarZone Sports är en av de ledande aktörerna inom spelarutveckling i Sverige. Vi har en bred portfölj av tjänster för klubbar och spelare, såväl i Sverige samt internationellt. Detta innefattar ansvar för spelar och ledarutveckling i flera klubbar, Camper hela året, ett hockeyspecifikt träningscenter samt online/App baserade tjänster för träning. Läs mer på www. starzonesports.com.

För frågor:

Jar IL StarZone Sports

Knut Henrik Spets
+47 920 12 131

Thomas Eriksson
+46 701 47 83 84